Ana Sayfa / Aşk Büyüsü / İp Büyüsü ile Bağlama

İp Büyüsü ile Bağlama

İp Büyüsü Nedir?

Büyüler genel olarak aşk ve bağlılık için tercih edilmektedir. Kişiler doğal yollar ile sevdikleri kişiye ulaşamadıklarında büyü yöntemini tercih ederler ve bu yöntem sayesinde sevdikleri insan ile birlikte olurlar. Büyü yöntemi çok kuvvetli bir yöntem olduğu için anında kişi üzerinde etkilerini göstermeye başlar ve kişi tamamen büyünün etkisi ile hareket edeceği için size karşı duygular beslemeye başlayacaktır. İp büyüsü ile bağlama da aşk için kullanılan bir büyü türüdür. Bu büyü bağlamam büyülerinden biridir ve tesiri oldukça kuvvetlidir. Her büyünün yapımı esnasında farklı materyaller kullanılır. Bu büyünün yapımında da ip kullanıldığı için adını bu materyalden almaktadır. Bu büyünün yapımı esnasında kişiler şeytani varlıklardan da yardım alırlar. Bu yüzden bu güçlü büyülerin mutlaka medyuma gidilerek yapılması gerekmektedir. Kişiler hiçbir şekilde kendi başlarına bu tarz bağlama büyülerini yapmaya kalkmamalıdırlar. Aksi taktirde kişinin başına olumsuz olaylar gelecek ve kişiye şeytani varlıkların musallat olması gibi durumlarla da karşılaşılacaktır. Bu yüzden mutlaka bu tarz büyüler medyuma gidilerek yapılmalıdır. Kişi kendini bu şekilde büyünün olumsuz özelliklerinden koruyabilir.

İp Büyüsü ile Bağlama Nasıl Yapılır?

İp büyüsü için medyuma gidildiğinde bir ip üzerine kişinin simi okunarak sürekli olarak düğümler atılır. Bu her bir düğümün üzerine kişinin ismi ve büyülü sözcükler üflenir. Aynı zaman da şeytani varlıklarda büyünün yapılmasına yardımcı olurlar. Bu şekilde büyü tamamlandıktan sonra bu ipin mutlaka kişinin evinde bir yere saklanması gerekmektedir. Büyü kişinin evinde durduğu sürece etkisini göstermeye başlayacaktır. Aksi taktirde herhangi bir şekilde büyünün bir etkisi kalmaz. Büyünün hiçbir şekilde evin dışına çıkmaması gerekmektedir. Bu yüzden bu büyülü ipin çok iyi bir şekilde saklanması gerekmektedir. Büyü kısa sürede kişi üzerinde etkisini göstermeye başlayacaktır. İp büyüsü ile bağlama yapıldıktan sonra kişinin davranışlarında büyük bir değişiklik olur. Artık kişi kendi özgür iradesi ile hareket edemez hale gelir ve kısa süre içerisinde büyünün etkisi ile büyü nasıl isterse o şekilde hareket etmeye başlayacaktır. Bu şekilde büyü kişiyi tesiri altına alır ve yönlendirmeye başlar. Büyünün gücü büyük olduğu için kişi kısa süre içerisinde size karşı hisler beslemeye başlar ve size aşık olacaktır. Kişi tamamen kalben size bağlı bir hale gelir. Kişi üzerindeki bu değişiklik büyünün tesiri boyunca sürecektir. Tesir süresi büyüler de çok önemlidir. Eğer büyünün tesiri biter ise kişi sizi kısa sürede sevmediğini anlayacak ve terk edecektir. Bu yüzden büyülerin tesir sürelerine önem verilmelidir.,

İp Büyüsünü ile Bağlama Tesir Süresi

Her büyünün belli bir tesir süresi vardır. Güçlü büyülerin tesir süreleri çok daha güçlüdür ve diğer büyülere göre uzun sürmektedir. Bu yüzden de çok fazla tercih edilirler. İp büyüsü ile bağlama için tesir süresi sürekli kontrol edilmelidir. Büyünün tesir süresi bittiğinde kişi eski davranışlarına ve hayatına geri döner bu yüzden tesir süresinin mutlaka uzatılması gerekmektedir. Bunun için de büyünün tekrar edilmesi şarttır. Büyünün yeniletilmesi için kişiler gene medyuma gitmelilerdir. Kendileri herhangi bir şekilde büyünün yenilenme işlemlerini gerçekleştirmemelidirler. Aksi taktirde kişi kendi üzerine büyünün tüm olumsuz özelliklerini çeker. Bu yüzden de kısa sürede kendisi büyüden olumsuz etkilenecektir. Büyü gene aynı medyuma gidilerek aynı şekilde yeniletildikten sonra kişi üzerindeki tüm etkileri sürmeye devam edecektir. Bu şekilde büyünün tesirinin uzamasını sağlamış olursunuz.

İp Büyüsü ile Bağlama Günah mı?

Dinimize göre tüm büyüler günahtır. Büyüler kişilerin duygu ve düşüncelerini değiştirir ve mantıklı hareket etmelerini önler. Bu yüzden de kişiler kendi hayatları ile ilgili mantıklı kararlar veremez hale gelirler. Bu yüzden de dinimize göre büyü en büyük günahlardan biridir. Kişiler ne amaçla olursa olsun kesinlikle büyü yöntemini kullanmayı tercih etmemelidirler. Aksi taktirde dinimize göre mutlaka cezalandırılacaklardır. Bu yüzden büyü yöntemini kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmiyoruz ve bizlere de bu yöntemi kullanmıyoruz. Doğal yollar ile amacınıza ulaşmaya çalışmak sizler için çok daha iyi olacaktır.  İp büyüsü ile bağlama yerine sevdiğiniz in sanı normal yollardan etkilemeye çalışmalısınız. Bu şekilde günaha girmemiş olacaksınızdır.

İp Büyüsü ile Bağlama Nasıl Bozulur?

İp büyüsü çok güçlü bir büyü olduğu için yapımı da bozulması da oldukça zordur. Kişiler bu büyünün bozulması için kendileri herhangi bir şekilde bir şey yapmaya kalkmamalıdırlar. Aksi taktirde kişiler büyünün olumsuzlukları ile karşılaşırlar ve hatta şeytani varlıklar kişilere musallat olabilirler. Bu büyünün yapımında bu varlıklar kullanıldığı için bozulması esnasında da gene bu varlıklardan yardım alınmak zorundadır. Medyum bu varlıklar ile iletişime geçer ve onları ikna eder. Varlıklarda büyünün bozulmasını sağlarlar. İp büyüsü ile bağlama büyüsü bozulduktan sonra kişi hemen eski hayatına geri dönmez. Mutlaka belli bir süre geçtikten sonra kişi normale dönecektir. Büyü kişinin enerjisini çektiği için kolay kolay toparlanamaz. Kişinin gücünü toplaması biraz zaman alacaktır. Kişi tamamen büyünün etkisi altından çıktıktan sonra artık eski hayatına geri döner ve sizi de sevmediği için terk edecektir. Bu şekilde büyünün bozulması sağlanır. Büyü etkisi kişi üzerinden kalktığında kişi büyü olup olmadığını anlamaz ya da herhangi bir şekilde olanların farkına varmaz.

İple Bağlama Büyüsü Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

[toggles title=”İp Büyüsü Yapıyor muyuz?”] İp büyüsü ve diğer türevlerini yapmıyoruz.
[/toggles] [toggles title=”İple Bağlama Büyüsü Yaptırılmalı mı?”] Bağlama büyülerinin çeşitleri vardır. İple yapılanı en çok rağbet görenleri arasındadır. Ancak doğru kişinin elinden çıkması başarılı sonuçlar verebilir. Büyü yaptırmak dinimizce günahtır yaptırmak veya yaptırmamak size kalmıştır.
[/toggles] [toggles title=”İp ile Bağlama Büyüsü Kesin Sonuç Verir mi?”] Bu büyü doğru bir şekilde yapılırsa başarılı sonuç alınabilir. Ancak kesin diye bir şey söz konusu değildir.
[/toggles] [toggles title=”Gerçekten İp mi Kullanılır?”] İki ipin birbirine bağlanarak düğüm atılmasıyla elde edilen büyüdür.
[/toggles] [toggles title=”Daha Önce İple Bağlama Büyüsü Yaptıranlar Var mıdır?”] İnternetten bu konuyla ilgili detaylı bir araştırma yapabilirsiniz.
[/toggles]

About admin

blank

Bunu İnceledİn Mİ?

blank

Sevdiğim Erkeği Kendime Aşık Etme Büyüsü

  Hemen hemen her insanın bir hayali ve beklentisi bulunmaktadır. Bu hayaller bazen fiziksel olmakla …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir