Ana Sayfa / Aşk Büyüsü / Kurşun Büyüsü ile Aşık Etme

Kurşun Büyüsü ile Aşık Etme

Kurşun Büyüsü

Büyülerin yapım amacı genel olarak sevdiğine kavuşamayan insanların aşkı elde etmek istemeleridir. Aşk büyülerinin gücü çok büyük olduğu için de hemen kişiler büyünün etkisi içine girerler ve kısa sürede karşı tarafa aşık olurlar. Etkisi anında gözüke kuvvetli büyülerden biri de kurşun büyüsüdür. Kurşun büyüsü ile aşık etme için kişiler kendileri bir işlem yapmaktan kaçınmalılardır. Kişi kendi başına büyü işlemini uygulamaya kalktığında kendisi büyüden etkilenmeye başlayacaktır. Bu yüzden iyi bir medyuma giderek büyünün yapılmasını sağlamalısınız. Bu şekilde hem siz büyüden olumsuz yönde etkilenmezsiniz hem de karşı taraf çok iyi bir şekilde büyü tesirini üzerinde taşıyacaktır. Medyum büyü işlemini uygularken üç harfliler ile iletişime geçer ve onların gücünden faydalanarak büyünün tamamlanmasını sağlarlar. Büyü üç harflilerin gücü kullanılarak yapıldığı için çok daha başarılı ve etkili olur. Bu şekilde büyü çok daha kısa sürede etkisini kişi üzerinde gösterir. Kurşun büyüsünün bu kadar güçlü ve hızlı etki etmesinin sebebi üç harflilerdir. Kişiler bu yüzden de büyü yapımını kendileri üstlenmemelidirler. Aksi bir durum yaşandığında kişiye üç harfliler musallat olur ve bu kez kişinin enerjisini üç harfliler çekmeye başlayacaktır. Kişinin enerjisini üç harfliler çektiği için kişi kısa sürede kendi hayatını devam ettiremeyecek konuma gelir. Bu yüzden çok dikkatli olmalısınız. Büyünün yapımına önem vermelisiniz.

Kurşun Büyüsü ile Aşık Etme Nasıl Olur

Kurşun büyüsü yapımı için medyum bir tas su içerisine önceden ısıtılmış kurşunları atar. Daha sonra büyülü sözcükler söylenmeye başlanır ve kişinin de ismi okunarak büyünün kişi üzerinde etkili olması sağlanır. Büyü tamamlanması için medyum üç harflilerden yardım alır. Daha sonra bu kurşunlar bir bez içerisine alınır ve kişinin üzerinde çok daha iyi etki etmesi için ona yakın bir yere saklanmalıdır. Bu büyü ya kişinin evinde bir yere saklanmalı ya da kişinin evinin bahçesine gömülmelidir. Büyünün kişiye yakın olması çok önemlidir. Eğer büyü kişiden uzaklaşır ise ya da fark edilirse anında büyünün etkileri azalmaya başlar ve kişide büyünün etkisi altından çıkacaktır. Bu yüzden büyünün saklanmasına da mutlaka çok dikkat etmeniz gerekmektedir. Kurşun büyüsü ile aşık etme bu şekilde yapılır.

Kurşun Büyüsü ile Aşık Etme İşleminin Kişi Üzerindeki Etkisi

Büyünün etkisi birkaç gün içerisinde kişi üzerinde görülmeye başlanacaktır. Kişi büyünün etkisi altına girdikten sonra hiçbir şekilde kendi hayatı ile ilgili kararları kendi iradesini kullanarak veremez hale gelir. Bu yüzden de üç harflilerin ona fısıldadıkları şeyleri yapacaktır. Üç harfliler kişiye sürekli olarak sizin hakkınızda güzel şeyler fısıldarlar ve kişinin aklına düşmenizi sağlarlar. Bu sayede kişi kısa süre içerisinde sizi düşünmeye başlayacaktır ve sürekli olarak sizinle ilgili hayaller kuracaktır. Bu şekilde büyünün ilerleyen evrelerinde kişi tamamen size bağlı ve aşık bir hale gelir. Kurşun büyüsü ile aşık etme aynı zamanda kişinin gözünün sizden bir başkasını da görmemesini sağlar. Bu sayede sevdiğiniz kişi ile birlikte mutlu bir hayat yaşayacaksınızdır.

Kurşun Büyüsü ile Aşık Etme Tesir Süresi Ne Kadardır

Kuvvetli büyülerden biri olarak bilinen kurşun büyüsü kişi üzerinde uzunca bir süre etki eder. Özellikle bu büyü diğer büyülere göre çok daha etkili olduğu için tesirini kısa zamanda kişi üzerinde gösterir ve daha uzun bir süre boyunca kişi ile birlikte olmanız sağlanır. Büyünün gücü büyük olsa da zaman içerisinde mutlaka bu etkiler azalmaya başlayacaktır. Büyünün etkisi azaldıkça kişinin hareketlerinde ve davranışlarında da değişiklikler olmaya başlar ve kişi eski hayatına geri dönecektir. Artık mantıklı bir şekilde düşünmeye başlayan kişi tamamen size karşı bir şey hissetmediğini anlar ve ayrılma kararı alacaktır. Sevdiğiniz kişiden ayrılmamak için mutlaka Kurşun büyüsü ile aşık etme işlemlerinin yeniletilmesi gerekmektedir. Büyü yeniletildiği sürece etkileri kişiler üzerinde sürmeye devam edecektir. Bu yüzden mutlaka büyünün yeniletilmesine dikkat etmelisiniz. Büyü yeniletilmesi için gene kurşun ile büyü tekrar yapılmalıdır. Bu şekilde büyünün etkilerinin gene aynı şekilde kişi üzerinde devam etmesi sağlanır ve kişi sizi sevecektir. Büyü yeniletilirken gene medyum üç harflilerden yardım alır. Büyü tesiri çok önemlidir. Eğer sevdiğiniz kişi ile mutlu bir birliktelik yaşamak istiyorsanız mutlaka tesir süresinin kişi üzerinde kalıcı olması için büyünün tesiri bitmeden önce yeniletilmesine önem vermelisiniz. Aksi taktirde sevdiğiniz kişi sizi terk edecektir.

Kurşun Büyüsü ile Aşık Etme Günah mıdır?

Allah’ın yasaklarından biri de büyü yöntemidir. Büyü Allah’a şirk koşmaktır, onun varlığını hiçe saymaktır. Bu yöntemi kullanan kişiler mutlaka dinden çıkacak ve cezalandırılacaklardır. Böyle bir durumla karşı karşıya kalmamak için büyü yöntemini kullanmayı tercih etmemelisiniz. Aksi taktirde günaha girecek ve dinimizce cezalandırılacaksınızdır. Büyü yöntemi iyi bir amaç için bile uygulanmış olsa kişiler büyü yöntemini kullanarak amaçlarına ulaşamaya çalıştıkları için cezalandırılacaklardır. Hiçbir şekilde amacınız ne olursa olsun büyü yöntemini kullanmayı tercih etmemelisiniz. Kurşun büyüsü ile aşık etme çok büyük günahlardan biridir. Biz asla büyü yöntemini kullanmayı tercih etmiyoruz. Sizde büyü yöntemini kullanmamalısınız. Sevdiğiniz insana ulaşmak istiyor iseniz duygularınızı ona açık ve dürüst bir şekilde anlatmanız daha iyi olacaktır. Ayrıca büyü yöntemini kullandığınızda pek çok olumsuzlukla da karşı karşıya kalacaksınızdır. Büyü genel olarak  üç harfliler ile uygulandığı için kişilere musallat olma gibi durumlarda söz konusudur. Siz de bu durumdan etkileneceksinizdir. Büyüden olumsuz yönde etkilenmemek ve kendinizi tehlikeye atmamak için bu yöntemden uzak durmalısınız.

Kurşun Büyüsünü Bozmak Kolay mıdır?

Kurşun büyüsü gibi büyüler çok kuvvetlidir ve kolay kolay kişi üzerindeki tesirini kaybetmez. Bu yüzden büyünün bozulması için de kişilerin iyi bir medyuma gitmeyi tercih etmelilerdir. Ya da iyi bir hocada tercih edebilirsiniz. Medyuma mutlaka büyünün yapılı olduğu kurşunu da götürmeniz gerekmektedir. Medyum gene üç harflileri kullanarak bu kurşun ve kişi üzerindeki büyünün bozulmasını sağlayacaktır. Fakat büyünün bozulması bazı durumlarda oldukça güçtür. Genelde üç harfliler büyülerin bozulmasını istemezler. Bu yüzden de zorluk çıkartmaktadırlar. Medyum üç harfliler ile anlaştıktan sonra büyü gücünü yavaş yavaş kişi üzerinden çekmeye başlayacaktır. Büyünün gücünün tamamen kişi üzerinden kalkması için mutlaka belli bir zaman geçmesi gerekmektedir. Bu süre sonunda kişi büyünün etkisinden kurtulduğunda üzerinde bir hafifleme hissedecektir. Yavaş yavaş eski hayatına geri döner ve kaldığı yerden hayatını yaşayacaktır. Bu süreçte kişi sizi de unutmuş olacak ve sizden ayrılacaktır. Kurşun büyüsü ile aşık etme bu şekilde bozulur. Büyüleri süreleri geçici olduğu için sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız ilişki gerçek olmayacak büyünün etkisi sona erdiği gibi aşkınızda sona erecektir. Bu yüzden büyü yöntemlerini kullanarak sevdiğinize ulaşmak yerine kendi çabalarınız ile sevdiğiniz ile birlikte olmaya çalışmalısınız. Büyü yöntemi ayrıca tehlikeli bir yöntem olduğu için de hem kendinizi hem de sevdiğiniz insanı bu yöntemi kullanarak tehlikeye sokmuş olursunuz ve mutlaka büyüden iki tarafta zarar görecektir.

Sıkça Sorulan Sorular

[toggles title=”Kurşun Büyüsü Ne Demek?”] Halk arasında kurşun dökme olarak bilinse de kurşun ile büyü de yapılabilmektedir. Özellikle aşık etmek için etkili bir büyüdür.
[/toggles] [toggles title=”Kurşun Büyüsü Yaptırmak İçin Medyumun Yanına Gitmek Gerekir mi?”] Kilometrelerce uzakta olsanız bile uzaktan yapılabilecek bir büyüdür.
[/toggles] [toggles title=”Kesin Aşık Eder mi?”] Bu büyünün sonucu kişiden kişiye göre değişkenlik göstermektedir. Bu nedenle kesin diye bir şey söz konudu değildir.
[/toggles] [toggles title=”Kurşunla Başka Büyü Yapılır mı?”] Ayırma, soğutma ve aşık etme büyüsü olarak yapılabilmektedir.
[/toggles] [toggles title=”Kurşun ile Aşık Etme Büyüsü Garantili mi?”] Hiç bir büyünün garantisi yoktur. Ancak önerimiz alanında uzman bir medyuma çalışma yaptırmanızdır.
[/toggles] [toggles title=”Kurşunla Aşık Etme Büyüsünün Zararı Olur mu?”] Dinimizce büyü süreçlerinde bulunmak günahtır. Allah katında cezalandırılabilirsiniz.
[/toggles] [toggles title=”Biz Kurşunla Aşık Etme Büyüsü Yapıyormuyuz?”] Bizim büyü çalışmamız yoktur. Ancak kurşunla aşık etme büyüsünden daha etkili aşk celbi çalışmamız vardır. Bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.
[/toggles]

About admin

blank

Bunu İnceledİn Mİ?

blank

Sevdiğim Erkeği Kendime Aşık Etme Büyüsü

  Hemen hemen her insanın bir hayali ve beklentisi bulunmaktadır. Bu hayaller bazen fiziksel olmakla …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir