Ana Sayfa / Aşk Büyüsü / Çakıl Taşı ile Aşk Büyüsü

Çakıl Taşı ile Aşk Büyüsü

Çakıl Taşı Büyüsü

İnsanların iradelerini kontrol etmenize ve onların hayatlarını yönlendirmenize yarayan büyü yöntemi çok eski çağlardan bu yana farklı kabileler tarafında da uygulanmaktaydı. Günümüzde de halen bu yöntem uygulanmakta ve aşk için insanlar bu yöntemini kullanmaktadırlar. Özellikle büyü yöntemini sevdiği insana kavuşamayan insanlar sık sık tercih etmektedirler. Büyülerin amaçları aynı olsa da yapım şekilleri birbirlerinden farklılık gösterebilmektedir. Bu yüzden her büyünün yapım şekline göre gücü de değişiklik göstermektedir. Çakıl taşı ile aşk büyüsü de eskiden bu yana kullanılan büyülerden biridir. Çakıl taşı büyüsü gücü büyük olan büyülerden biridir. Bu büyü uygulandıktan kısa bir süre sonra kişi büyünün etkisi altına girerek hareket etmeye başlayacaktır. Sevdiğiniz insanın kalbini bu şekilde kazanabilirsiniz. Çakıl taşı büyüsü yapımı ile kolay bir büyü gibi gözükse de etkileri oldukça kuvvetlidir. Bu büyünün yapımında üç harfliler kullanılır. Üç harfliler kişilerin iradelerini kapatır ve sadece kendi istedikleri şeyleri kişiye yaptırırlar. Bu yüzden de büyü nasıl isterse kişi o şekilde hareket ederek size âşık olacaktır. Fakat üç harfliler kişiler ile uğraşmayı sevdikleri için büyü amacından çıkabilmektedir. Üç harfliler zamanla hem size hem de kişiye musallat olabilirler. Bu yüzden de çok dikkatli olmanız gerekmektedir. Büyünün yapım işlemlerini kendiniz gerçekleştirmeye kalkmamalısınız. Mutlaka iyi bir hocaya ya da deneyimli bir medyuma giderek büyünün gerçekleştirilmesini sağlamalısınız. Aksi bir durumda büyünün bu tarz olumsuzlukları ile karşı karşıya kalacaksınızdır. Bu yüzden kendiniz büyüyü yapmaya kalkmamalısınız.

Çakıl Taşı ile Aşk Büyüsü Yapmak Günah mıdır?

Çakıl taşı büyüsü güçlü bir büyü olduğu için kişiyi tesiri altına aldığınızda hayatının hemen değişmesini sağlarsınız. Kişini kendi istediği dışında gerçekleşen bu değişim dinimize göre günahtır. İnsanların hâkimiyetini sağlamak onları kontrol altına almak çok büyük günahtır. Dinimiz insanların kendi kararlarını kendileri vererek kaderlerini yaşaması yönünde bir dindir. Fakat siz dinimizi hiçe sayarak büyü yöntemini kullandığınız da Allah’a karşı çıkmış olursunuz ve onun gücüne inanmamış olursunuz. Müslüman olan kişiler kesinlikle bu tarz yöntemleri deneyerek başkalarının hayatına müdahale etmezler. Bu yöntemi kullanan kişiler ise mutlaka cezasız kalmayacaklardır. Kişiler cehennem ile cezalandırılırlar. Böyle bir ceza ile karşılaşmamak için bu tarz yasaklı yöntemleri kullanmaktan vazgeçmelisiniz. Büyü yöntemini kullanan kişileri ayrıca daha başka tehlikeler de beklemektedir. Büyü yöntemi varlığı dinimizde de belirtilmiş olan üç harfliler tarafından uygulanmaktadır. Fakat üç harfliler kişiler ile uğraşmayı severler. Onları kendi dünyalarına hapsetmek isterler. Üç harfliler sizlerin gücünü emerek beslenirler. Bu yüzden belli bir süre sonra yaşayan bir ruha dönüşeceksinizdir. En kötü ihtimalle üç harfliler size musallat olurlar. Bu yüzden de büyü yönteminden uzak durmalısınız. Çakıl taşı ile aşk büyüsü kullanarak sevdiğiniz kişiye kavuşmak yerine daha normal yollarla sevdiğiniz insanı hayatınıza dahil etmeyi denemelisiniz. Aksi taktirde cezalandırılacaksınızdır.

Çakıl Taşı ile Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır

Çakıl taşı büyüsü yapımı kolay bir büyüdür. Bu büyünün yapımı için çakıl taşları üzerine büyülü sözcükler medyum tarafından söylenir ve sizde bu büyülü sözcükleri mutlaka tekrar etmelisiniz. Bu sözcükleri tekrar ederken çok dikkatli olmalısınız ve telaffuz ederken hata yapmamalısınız. Çakıl taşı ile aşk büyüsü bu şekilde yapılır. Bu çakıl taşlarının mutlaka büyü yapılan kişinin evinde ya da evinin yakınında bir yere saklanması gerekmektedir. Büyü kişinin evinde saklandıktan sonra bir hafta içerisinde etkisini kişi üzerinde gösterecektir. Kişi büyü etkisi altına girmeye başladığında size karşı oldukça ılımlı hareket edecektir. Kişini davranışları sizlere karşı oldukça olumlu olacaktır. Kişinin kalbinde sizinle ilgili hisler oluşacaktır. Kişi sizi sürekli olarak düşünmeye başlar. Bu düşünceler giderek daha da büyüyecektir. Artık kişi sadece sizi düşünmez her yerde sizi görmeye başlayacaktır. Özellikle büyü yapımı sırasında üç harfliler kullanıldığı için de sürekli olarak kişi bu varlıkların verdiği vesveselere maruz kalacaktır. Üç harfliler sürekli olarak kişinin aklına sizinle ilgili düşünceler sokar. Kişi bu vesveseler doğrultusunda artık size karşı hisler beslemeye başlar. Kısa zamanda size gelerek duygularını açacaktır. Bu şekilde sevdiğiniz insan ile birlikte olacaksınızdır. Fakat bu durum tamamen büyünün etkisi ile gerçekleşecektir. Kesinlikle büyünün etkisinin geçmesi ile birlikte kişi kendi duygularına geri dönecektir. Bu yüzden de sizi terk edecektir. Yani büyü yöntemini kullandığınızda yaşadığınız hiçbir şey gerçek değil ve geçicidir.

Çakıl Taşı ile Aşk Büyüsünün Tesir Etme Gücü

Çakıl taşı büyüsü diğer büyüler gibi belli bir süre boyunca kişiler üzerinde etki eder. Bu büyünün tesir etme süresi sona erdiğinde ise kişi eski hayatına ve gerçek hislerine geri dönecektir. Kişinin hisleri normale dönünce de doğal olarak sizi terk edecektir. Bu yüzden büyünün tesir süresi sona ermeden hemen önce yeniden yapılması ve tüm gücünün kişi üzerinde etki etmeye devam etmesi sağlanmalıdır. Ancak bu şekilde sevdiğiniz kişi ile halen birlikte olmaya devam edebilirsiniz. Aksi taktirde kişiyi kaybedeceksinizdir. Çakıl taşı ile aşk büyüsü tekrar edilmesi için medyuma gitmeniz gerekir. Büyünün yapım aşamalarını görmüş ve biliyor olmanız bu büyüyü yenileyebileceğiniz anlamına gelmez. Siz büyüyü yenilemeye çalışırken herhangi bir hata yaparsanız büyü sizi tesiri altına alacaktır. Siz bu kez büyüden olumsuz yönde hareket etmeye başlarsınız. Bu yüzden mutlaka büyünün yeniletilme işlemleri için medyuma gitmeniz gerekecektir. Medyum gene aynı işlemleri uygulayarak büyüyü yeniler. Büyü yeniletildiği için de gene aynı şekilde kişiler üzerinde tesir etmeye devam edecektir. Kişi gene size aşık olacak ve sizin yanınızda kalacaktır.

Çakıl Taşı ile Aşık Etme Büyüsü Nasıl Bozulur

Bu büyünün yapımı kolaydır fakat bozulması hiçte kolay değildir. Büyü yapımı sırasında medyum üç harflileri kullanıp onların gücünden faydalandığı için büyünün bozulması için de gene onlarla iletişim haline geçmesi gerekmektedir. Medyum üç harfliler ile iletişime geçtiğinde onları büyünün bozulması için ikna etmesi gerekmektedir. Ancak bu varlıklar ikna olurlar ise büyü bozulacaktır. Bu yüzden kişi kendisi hiçbir şekilde büyüyü bozmaya kalkmamalıdır. Siz bu varlıkları ikna edemezsiniz. Tam tersine bu varlıkla size musallat olacaklardır. Kötü bir şekilde sizi de büyünün içerisine çekerler ve olumsuzluklar yaşamaya başlayacaksınızdır. Bu yüzden büyünün bozulması için medyuma gitmelisiniz. Medyum büyüyü bozduktan sonra kişi büyünün etkisi altından bir hafta içerisinde kurtulacaktır. Bu bir haftalık süreçte de kişi ne olup bittiğini anlamaz. Büyünün tesiri gün be gün azalacaktır. Tamamen kişi büyünün etkisi altından çıktığında artık tamamen kişi kendi hayatına geri dönecektir. Çakıl taşı ile aşk büyüsü bozulduktan sonra kişi sizi sevmediğini fark edecektir. Gerçek duygularına geri döneceği için de artık tamamen kendi hayatını yaşamaya başlayacaktır. Bu yüzden de sizi terk eder. Büyü gücünü tamamen yitirdiği için hiçbir şekilde kişinin hayatınızda kalmasına etkisi olmayacaktır. Büyü bozulduktan sonra kişi kendini yorgun hissedebilir. Fakat bu durum büyünün kişinin gücünü almasından kaynaklanmaktadır. Bu yüzden de belli bir süre sonra kişi kendi haline geri dönecektir.

About admin

blank

Bunu İnceledİn Mİ?

blank

Sevdiğim Erkeği Kendime Aşık Etme Büyüsü

  Hemen hemen her insanın bir hayali ve beklentisi bulunmaktadır. Bu hayaller bazen fiziksel olmakla …

3 comments

  1. blank

    çakıl taşıyla aşk büyüsü yapılıyormuş buradan okudugumda anladığım bu peki çakıl taşıyla aşk büyüsü yapabilecek medyum var mı gerçekten? Bence yok. Ben iki defa aşk büyüsü yaptırdım ikisinde de hiç bişey olmadı özellikle internetten büyü yapan medyumlara güvenmiyorum her şeyden bi büyü yapıyolar ama sonuç var mı yok. bizzat kendim yaptırdım sevdiğim kızı kendime aşık edene kadar akla karayı seçtim verdiğim paranın haddi hesabı yok büyü yaptırdığım iki farklı medyumdan da kazık yedim paramı yediler haram zıkkım olsun. Ama ben pes etmedim çünkü bu işi yapan güvenilir medyumların var olduğunu biliyorum dini inancım çok kuvvetlidir. işimi dua ile çözdürmek istedim iyi bir araştırma içerisine girdim. her medyum hakkında yazılan yorumları tek tek okudum şikayetleri tek tek okudum ama hakkında tek bir mşikayet olumsuz yorum olmayan medyum Burak hoca dikkatimi çekti onu arayıp aynen burda anlattıgım gibi anlattım o da dedi diğer medyumlara güvenmeyin interneti kullanan medyumlar dolandırıyor falan dedi çok fazla detayına inmek istemiyorum. Ben medyum Burak hocaya aşk celbi yaptırdım herkes te aşk celbi yaptırıyomuş zaten sonra aşık oldugum kızla çıkmaya başladık hiçbir olumsuz belirti yaşamadım büyü gibi değil resmen hoca beni dualadı bu yüzden içim rahat bir şekilde sizlere de öneriyorum. Bırakın çakıl taşıyla aşk büyüsünü bilmem ne büyüsünü aşk ile ilgili sorunlarınız vrsa aşk celbi yaptırmanızı tavsiye ediyorum. herkese sevinç dolu günler diliyorum

  2. blank

    Hakan merhaba ben Balıkesirden ismim Necla size bi sorum olacak ben 2 ay önce çakıl taşı büyüsü yaptırmıştım bana da hiç birşey olmadı yani büyüyü boşuna yaptırdım büyü yaptıgrdım medyumhoca benim telefonumu engellemiş kendisine de ulaşamadım acaba aynı medyuma mı yaptırdık ismi neydi bana da söyleyeillir misiniz. ikinci sorum da siz ak celbi yaptırmışsınız amacınıza ulaşmışsınız hangi hocaya yaptırdınız telefon numarasını verirmisiniz bende şansımı denemek istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

  3. blank

    yaklaşık 1 yıldır evli bir adamla ilişkim var,hayatta hiçbirşeyi büyük konuşmuyacaksınız
    aslında malesef büyük konuştuğum,asla olmaz dediğim şeyi yaşadım ben,hemde çook isteyerek
    onlarınki aile baskısyla çok küçük yaşlarda olan bir görücü evliliği,ama çocukta bu evliliği
    taçlandıramamış malesef…bir görev gibi yaşıyorlar evliliklerini,yaşadıkları herşey monoton
    sevgisizce…benimle tanıştığı andan itibaren bambaşka oldu o mutsuz adam,tabiki bendee…
    sevgi,aşk tutku,bağlılık vs vs hertürlü duyguyu doyasıya yaşıyoruz ama sonu yoktu işte,
    boşanmaktan korkuyordu,ailelerden yaşayacağı baskıdan vs vs…çok istese bile,ama benim
    beklemeye sabrm kalmamıştı açıkçasıo benimdi,benim olamlıydı o yüzden iyi bir hocadan yardım
    almalıydım,daha önce işlem yaptırmış ve olmuş bi arkadaşıma konuyu açtım bana yardım et diye
    oda burak hocanun 0553 371 89 94 nolu telefonunu aradım heyecanla…konuştuk tüm detaylarıyla
    işlem sırasında ne yapmam gerektiğini sevgilimin eşinden soğusun,boşansın,bana sevgi ile bağlansın
    diye hamaylı işlemi yaptırdım,işlem süresi 15 ile 60 gün arası olan,verdiği duaları söylediği
    zamanlarda okudum,işlemi sürekli boynumda taşıdım ve 2 ay sonra hemen hemen eşiyle birgün şiddetli
    bir tartışma yaşadıklarını ve ondan boşanmak istediğini söylediğini söyledi,ben ona çaktırmadım
    tabiki ama havalara uçtum remen,şuan süreç başladı…Burak hocam nekadar dua etsem azdır size…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir