Ana Sayfa / Aşk Büyüsü / Sabun Büyüsü

Sabun Büyüsü

Sabun Büyüsü Çeşitleri

Büyüler iyi ve kötü niyetle yapılmak üzere iki çeşitten oluşmaktadır. İyi niyetle yapılan büyüler ak büyülerdir ve genelde kısmet açma, bereket arttırmak gibi amaçlar için kullanılır. Bu büyüleri kişi kendi üzerine yaptırmaktadır. Kötü niyetle yapılan büyüler ise kara büyülerdir. Bunlarda genelde aşk ve ayrılık için kullanılmaktadır. Bu kara büyüler oldukça kuvvetlidir. Özellikle bu büyülerin gücü çok büyük olduğu için kısa süre içerisinde hemen kişinin üzerinde etkisini bırakırlar. Genelde kara büyüler üç harfliler kullanılarak yapılır. Bu şekilde büyünün gücü çok daha büyük olmaktadır.  İnsanlar ak büyülerden ziyade daha çok kara büyüleri tercih etmektedirler. Genelde kişiler sevdikleri insana kavuşamadıklarında büyü yöntemini kullanmayı tercih ederler. Büyü ile rahatlıkla bir insanın duygu ve düşüncelerini kontrol altına alabilir ve bu kişiyi istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Sabun büyüsü de aşk için uygulanan büyüler arasında yer alır. Sabun büyüsü yapıldıktan sonra karşı cins artık size kayıtsız şartsız bağlı olacak ve sizinle birlikte olmak isteyecektir. Bu büyü kara büyülerin en güçlü büyüleri arasında yer almaktadır.

Sabun Büyüsünü Kimler Yapabilir?

Sabun büyüsü yapımı için kişilerin mutlaka medyuma gitmesi gerekmektedir. Bazı kolay büyüleri rahatlıkla evde kendiniz yapabilirsiniz fakat sabun büyüsü gibi kara büyüler tehlikeli oldukları için büyünün yapımında mutlaka medyuma gitmeniz gerekmektedir. Medyum büyünün yapımı sırasında üç harfliler ve kabilelerinden yardım almaktadır. Bu yüzden büyü çok daha güçlü ve tehlikeli bir hale gelir. Büyünün olumsuz özelliklerinden kendinizi korumak için mutlaka medyuma giderek büyüyü yaptırmalısınız. Kişi kendisi büyüyü yapmaya kalktığında herhangi bir şekilde yanlış bir uygulama da bulunur ise büyünün tüm olumsuz özelliklerini üzerine çekecektir ve bu yüzden de kısa sürede üç harfliler kişiye musallat olacaktır. Böyle bir durumla karşı karşıya kalmamak için sabun büyüsü medyuma gidilerek yaptırılmalıdır.

Sabun Büyüsü Nasıl Yapılır?

Sabun büyüsünün gücü çok büyük bir büyü olduğu için medyumlar bu büyünün yapımında yardım alırlar. Bir sabun üzerine tılsımlı sözcükler söylenerek üzerine çeşitli sayıda iğneler batırılır. Daha sonra kişinin ismi sabun üzerine okunur ve üç harflilerinde yardımı ile büyü tamamlanmış olacaktır. Bu şekilde büyü bittiğinde bu sabunun kişiye yakın olabilmesi için evinde bir yere saklanması gerekmektedir. Sabun büyüsü bu şekilde etkisini kişi üzerinde göstermeye başlayacaktır. Sabun büyüsü hiçbir şekilde kişinin evinden dışarıya çıkmamalıdır. Aksi takdirde kişi büyünün etkisi altından çıkacak ve gene normal hayatına kaldığı yerden devam edecektir. Büyü yavaş yavaş etkisini kişi üzerinde göstermeye başlar.

Sabun Büyüsünün Kişi Üzerindeki Etkileri

Sabun büyüsü yapıldıktan sonra artık kişi kendi özgür iradesi ile hareket edemeyecek kadar zayıf bir bünyeye sahip olacaktır. Bu yüzden kişi kısa zaman içerisinde büyü nasıl isterse o şekilde hareket etmeye başlayacaktır. Kişi tamamen büyünün etkisi altına girdiğinde artık hiçbir şekilde ki kendi istediği gibi hareket edemez. Sürekli olarak üç harfliler kişiye vesvese vereceklerdir. Kişide artık tamamen bu vesveseler doğrultusunda hareket etmeye başlayacaktır. Kişi sabun büyüsü etkisi ile sürekli olarak sizi düşünmeye başlar. Her geçen gün büyünün etkisi daha da artacağı için kişi büyünün etkisine daha hızlı girer ve kısa zamanda size aşık olacaktır. Kişi size olan aşkını kısa süre içerisinde dile getirir. Bu şekilde sevdiğiniz insan ile birlikte olabilirsiniz.

Sabun Büyüsü Ne Kadar Etkilidir?

Sabun büyüsü kara büyülerin en etkilisi olduğu için diğer büyülere göre çok daha uzun süreli olarak kişi üzerinde tesir etmeye başlar. Bu tesir süresi kişi üzerinden yavaş yavaş kalkmaya başlayacaktır. Büyünün tesir süresinin bitmeye başladığını kişinin size karşı olan davranışlarından kolaylıkla anlayabilirsiniz. Eğer kişi i size normalden soğuk davranıyor ise büyünün tesiri sona erecek demektir. Bu yüzden mutlaka bu süre sona ermeden önce büyünün yeniletilmesi gerekmektedir. Büyü yeniletilmesi için kişiler gene medyuma gitmeliler ve tüm işlemleri aynı şekilde tekrar ettirmelilerdir. Aksi takdirde büyünün hiçbir etkisi olmayacaktır. Sabun büyüsü yeniletildikten sonra kişi üzerindeki tesir süresi ve etkiler de yenilenmiş olacağı için kişi sizi sevmeye devam edecektir.  Sabun büyüsü yeniletilmesi oldukça önemlidir. Eğer kişi büyünün tesir bittikten sonra büyüyü yeniletir ise karşı taraf büyünün farkına varacaktır.

Sabun Büyüsü Günah mıdır?

Dinimize göre büyünün her türlü yasaklanmıştır ve çok büyük günahtır. Büyü yapmak yerine kişiler doğal yollar ile amaçlarına ulaşmaya çalışmalılardır. Büyü kişilerin kaderlerini ve hayatlarını değiştirmektedir. Bu yüzden de dinimize göre büyü yöntemi yasaklanmıştır. Büyü yöntemini kullanan kişiler ne amaçla olursa olsun mutlaka bir gün cezalandırılacaklardır. Sabun büyüsü kullanmak yerine sevdiğiniz kişiye doğal yollardan ulaşmayı denemelisiniz.

Sabun Büyüsü Tehlikeli midir?

Sabun büyüsü oldukça kuvvetli bir büyüdür ve etkileri sadece büyü yapılan kişiyi değil aynı zamanda büyü yaptıran kişiyi de olumsuz yönde etkilemektedir. Büyü çok güçlü olduğu için belli bir süre sonra karşı tarafı da etkilemeye başlar. Bu yüzden kişiler büyünün olumsuz özelliklerinden korunmak için kendilerine bir koruma muskası yazdırabilirler. Sabun büyüsü yapılan kişi için de oldukça tehlikelidir. Bu büyünün etkisi kişi üzerinden kolay kolay geçmez ve büyü bozulsa bile etkisi halen kişide görülecektir. Bu yüzden büyü yöntemini kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmiyoruz.

Sabun Büyüsünü Kime Yaptırabilirsiniz?

Sabun büyüsü yaptırmak oldukça tehlikeli ve yaptırmanız durumunda ilerleyen dönemlerde büyü etkisini göstermeye başladıkça etkisi altına yaptıran kişi de girebilir. Sabun büyüsüne maruz kalmış bir kişi büyünün etkisi ile birlikte hayatını resmen kararmasını izlemeye başlar. Yaptıran kişi vicdan azabına maruz kalabilmektedir. Sizi, yakın çevrenizdeki insanları olumsuz yönde etkisi altına alabilecek bir kara büyüdür. Bu nedenle yaptırmadan önce iyi düşünmeli ve kararınızı öyle vermeniz gerekmektedir. Asla bizim çalışma alanlarımızdan birisi değildir. Hiçbir şekilde sabun büyüsünün bakımını, yapımını ve bozulmasını üstlenen bir medyum değiliz. Doğru medyumlara yaptırılması şarttır. Eğer bir medyum size daha önce sabun büyüsünü yaptım diyorsa ve referans gösterebiliyorsa hatta yapılma süreci hakkında size bilgi veriyorsa son olarak medyum danışmanlık hizmeti adı altında vergi levhasına sahip ise o zaman kısmi olarak medyuma güvenebilirsiniz. Güven meselesi tamamen size kalmış bir şeydir. Uzaktan yapılabilen sabun büyüsü için medyumun yanında olmanıza veya aynı şehirde olmanıza gerek yoktur.

Sabun Büyüsünü Daha Önce Yaptıranlar Var mı, Yorumları Neler?

Bizler sabun büyüsü yapmadığımız için daha önce sabun büyüsü yaptıranları internet yorumlarından gördüğümüz kadarı ile kimisi memnun, kimisi ise yaptırdığına pişman gibisinden açıklamalara denk geldik. Sizler de sabun büyüsü yaptıranların yorumları adı altında araştırma yaparsanız ne gibi sonuçlar aldıklarına bakabilirsiniz. Uzun yıllar önce ortaya çıkmış olan sabun büyüsü bu güne kadar adından sıklıkla söz ettiriyor ve günümüze kadar gelmiş bir sürece sahiptir.

Sabun Büyüsü Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

[toggles title=”Sabun Büyüsü Zarar Verir mi?”] Sabun büyüsüne maruz kalmış bir kişide zararı çok fazla olur. Aynı zamanda sabun büyüsü yaptıran kişi de bu zarardan etkilenebilir.
[/toggles] [toggles title=”Sabun Büyüsü Günah mı?”] Kuran-ı Kerim’de büyülerden bahsedilmekte ancak yaptırılmaması konusunda ayetler indirilmiştir.
[/toggles] [toggles title=”Biz Sabun Büyüsü Yapıyor muyuz?”] Sabun büyüsü ve diğer büyülerin yapılması gibi çalışmalarımız yoktur.
[/toggles] [toggles title=”Sabun Büyüsü Kara Büyü mü?”] Bir kişiye zarar vermek için yapılan her büyü bir kara büyüdür. Sabun büyüsü de kara büyülerin en tehlikelisidir.
[/toggles]

About admin

blank

Bunu İnceledİn Mİ?

blank

Sevdiğim Erkeği Kendime Aşık Etme Büyüsü

  Hemen hemen her insanın bir hayali ve beklentisi bulunmaktadır. Bu hayaller bazen fiziksel olmakla …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir