Ana Sayfa / Diğer Büyüler / Rahmani Ayırma Büyüsü

Rahmani Ayırma Büyüsü

Rahmani Ayırma Büyüsü

Ayırma büyüleri yüzeysel bir şekilde düşününce rahmani etkileri olamayacak büyüler gibi gözükebilirler. Fakat rahmani ayırma büyüsü denilen işlemler de vardır ve sıkça uygulanırlar. Rahmani niyetler ile iki insanın ilişkisinin bitirilmesi garip duyulabilir. Fakat bu mümkündür ve normal ayırma büyüleri kadar sık tercih edilir.

Ayrılık, kimisi için bir son olsa da kimisi için yeni bir başlangıcı temsil eder. İnsanlar daha yeterince tanımadıkları kişiler ile sevgili olabilirler. Bu gibi ilişkiler belli bir süre sonra kişiye veya kişilere mutsuzluk vermeye başlayacaktır. Çünkü birbirini ilişki sırasında tanımaya başlayan çiftler birbirini tanıdıkça sevmediğini fark edebilir.

İyi Niyetli Ayırma Büyüsü

Kişi partnerinin kendisi için doğru kişi olmadığını ilişki belli bir süreye eriştikten sonra fark ederse zor bir durum içerisine düşecektir. Çünkü çoğu insan birlikte belli bir süre vakit geçirdiği kişilere alışacak ve sevmese bile bağlanacaktır. İnsanların bir başkasına bağlanmak için aşık olması gerekmez. Kişi aşk beslemediği kişiye bağlanır ise, o kişi kendisi için doğru kişi olmasa bile ondan ayrılmakta zorlanacaktır.

Hatta bu gibi durumlarda kalıp ilişkisini sonlandırmaya çekindiği için evliliğe kadar ilişkisini sürdürenler vardır. Evlilik törenleri sırasında partnerini eş olarak kabul ediyor musun sorusuna verilen hayır cevaplarının büyük bir çoğunluğu bu gibi durumlardan kaynaklanmaktadır. Kişi sevmediği birisi ile beraberliği bir noktaya kadar sürdürebilir.

Ayırma Büyüsünü Kimler Yaptırabilir

Rahmani ayırma büyüsü ise her iki insanı da böyle bir durumdan kurtarmanın en etkili yoludur. Karşı taraf daha çok bağlanmadan ilişkinin bitirilmesi iki kişiye de büyük bir iyilik olacaktır. Böyle durumlarda iyi niyetli ayırma büyüsü yapılabilir. İyi niyetli yani rahmani etkili ayırma büyüleri, ilişki içindeki kişi tarafından yapılabilecek bir büyüdür.

Fakat büyünün o ilişkinin dışındaki birisi tarafından yapılması da mümkündür. Eğer ruh eşiniz olarak gördüğünüz kişi başkası ile mutlu olmadığı bir ilişkiyi sürdürüyorsa rahmani ayırma işlemi yaptırarak hem onu kurtarabilir, hem de sevdiğiniz ile bir şans elde edebilirsiniz. Büyüyü yakınlarına yaptıranlar da vardır. Büyünün yakınınıza, arkadaşınıza veya ailenizden kişilere yapılması da olağandır.

About admin

blank

Bunu İnceledİn Mİ?

blank

Zenginlik Büyüsü Nedir

Zenginlik Büyüsü Nedir Zenginlik ve bereket sahibi olmak, her insanın hayatında isteyebileceği bir şeydir. Kimisi …

2 comments

  1. blank

    Hocam merhabalar ayırma büyüsü yapıyor musunuz ama rahmani değil size yazdım hocam whatsapdan bana dönüş yaparmısınız çok acil eski sevgilimi şuanki sevgilisinden ayırmam lazım lütfen bir yardımcı olun hocam çok yanlış birisi ile birlikte şuan biz ayrılalı daha çok olmadı ayrılmaları kolay olur mu o yüzden? bide bana geri dönmesi için bir işlem daha yaparsınız demi sonrasında

  2. blank

    Merhabalar medyum erdogana daha once islem yaptirmis olan varmi kesin tutuyomu yaptigi islemler bilmek istiorum ona gore benimde yaptircagim bir islem var. Herkes guzel seyler yazmis hakkinda ama bu rahmani ayirma islemini yaptiran oldumu daha once? Abimi sevgilisinden ayircaz kiz resmen abimi bize karsi dolduruyo annem yikilmis durumda ne yapcaz bilemedik. Gercekten kotu bir niyetimiz yok daha cok yeniler ama kız hic abime gore degil parasini yiyor elinde oynatiyor cok kotu birisi bir sekilde kurtarmamiz lazim bu islemle kesin sonuc alcaksak yaptircaz daha once yaptiran yazabilirmi ve kotu etkisi olmaz demi? rahmani diyor sonucta

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir